Daarom bestaan we al vijftien jaar!

Neem contact met ons op
  • Mooi zonder gezeur
  • Full-service reclame
  • Langdurige samenwerking

PromoVisique bestaat vijftien jaar

Dit jaar bestaat PromoVisique, het bedrijf van Arjan Roosenburg en Marinus Vlot, vijftien jaar. Hoe zijn ze eigenlijk op het idee gekomen op PromoVisique op te richten? En wat heeft dit bedrijf de afgelopen vijftien jaar allemaal gedaan? Lees het in deze zes verhalen!

Van mini-onderneming tot goedlopend bedrijf

Wat begon als een project voor hun opleiding, liep uit tot een goedlopend bedrijf voor Arjan Roosenburg en Marinus Vlot. Met nul ervaring in de reclamewereld hebben ze alles zelf uitgevogeld. Met een mooi resultaat.

“Onze gezamenlijke passie is concepten bedenken”

Bij PromoVisique willen ze een compleet verhaal, waarmee ze mensen kunnen activeren. Arjan Roosenburg en Marinus Vlot vormen samen het brein achter PromoVisique.

Stuur ons een bericht
Bericht
promovisique_15jarig bestaan_4.png

"We zijn er niet op uit om een logo te verkopen, maar om een ondernemer verder te helpen."

Marinus Vlot
promovisique_15jarig bestaan_4.png

"Verplicht doorgaan zorgt er ook voor dat je verder komt. Het is niet sexy of stoer, maar het vormt je wel."

Marinus Vlot
promovisique_15jarig bestaan_5.png

"Normaal begin je aan een opleiding en leer je ergens voor. Wij hebben het andersom gedaan."

Arjan Roosenburg

"Onze gezamenlijke passie is concepten bedenken. Dat begon al tijdens de mini-onderneming."

Neem contact met ons op

“Twee jaar lang zorgen dat je niet verzuipt”

Sinds de oprichting van PromoVisique in 2002 groeide het bedrijf gestaag met twintig tot dertig procent per jaar. Het ging enorm goed. Toen brak de crisis aan die roet in het eten gooide en bijna een faillissement tot gevolg had.

“We willen het verlengstuk zijn van het idee van de klant”

Een nieuw logo, nieuwe huisstijl of campagne? Dan ben je bij PromoVisique aan het goede adres! Binnen PromoVisique zijn we continu aan het denken hoe het beter of leuker kan en denken graag mee met de klant.

“Een kantoor dat de creativiteit van ons bedrijf uitstraalt”

PromoVisique bestaat dit jaar vijftien jaar. Sinds twee jaar zit het kantoor op de bovenste verdieping van de Geminitoren in Capelle aan den IJssel. Maar achteraf was dat misschien niet heel handig…

“We willen boven water krijgen waarin een bedrijf uniek is”

Bij PromoVisique denken ze mee met de klant, luisteren naar zijn verhaal en ideeën. Ze luisteren kritisch naar de klant om te kijken of hun verhaal klopt. Hun creativiteit zetten ze in om te laten zien waarin een bedrijf uniek is.

Stuur ons een bericht
Bericht
promovisique_15jarig bestaan5.png

Reclamebureau Rotterdam: ook uitstekend in Afrika
Het feit dat onze organisatie in Mozambique zit, was geen enkele beperking in de samenwerking. Contacten via e-mail lopen soepel, er wordt geluisterd naar onze wensen. Grenzeloos goed!

promovisique_15jarig bestaan6.png

PromoVisique kan ik van harte aanbevelen!
Zij ontwerpen prachtige folders, denken mee met de klant en leveren uitstekende kwaliteit. De medewerkers zijn creatief, enthousiast, supersnel en gaan voor het beste resultaat en tevreden klanten.

promovisique_15jarig bestaan7.png

Websites en creatieve geschenken
Op het gebied van website bouwen en zeker ook op het gebied van originele geschenken bedenken en verspreiden voor relaties hebben wij hele goede ervaringen opgedaan met PromoVisique als Reclamebureau Rotterdam!

“Een kantoor dat de creativiteit van ons bedrijf uitstraalt”

promovisique_“Een kantoor dat de creativiteit van ons bedrijf uitstraalt”_3.png21 aug Al vijftien jaar lang zijn Marinus Vlot en Arjan Roosenburg eigenaars van PromoVisique. Wie wel eens bij hen op kantoor is geweest, heeft kunnen genieten van het fantastische uitzicht en de ... lees verder

“We willen het verlengstuk zijn van het idee van de klant”

promovisique_ “We willen het verlengstuk zijn van het idee van de klant”_3.png24 jul Een nieuw logo, nieuwe huisstijl of campagne? Bij PromoVisique ben je aan het goede adres! Al bijna vijftien jaar zijn Arjan Roosenburg en Marinus Vlot eigenaar van PromoVisique. Inmiddels hebben ... lees verder

“Twee jaar lang zorgen dat je niet verzuipt”

promovisique_ “Twee jaar lang zorgen dat je niet verzuipt”_3.png26 jun Dit jaar bestaat PromoVisique vijftien jaar. Sinds de oprichting groeide het bedrijf lekker door. Maar tijdens de recessie veranderde alles. Het leek het er zelfs op dat het een faillissement voor... lees verder

“Onze gezamenlijke passie is concepten bedenken”

promovisique_15jarig bestaan15.png29 mei In 2002 begonnen Arjan Roosenburg en Marinus Vlot hun bedrijf PromoVisique. Wat doet PromoVisique nou eigenlijk? Waarmee zijn ze begonnen en wat doen ze nu inmiddels? “We zeiden tegen alles ja” ... lees verder

Van mini-onderneming tot goedlopend bedrijf

promovisique_Van mini-onderneming tot goedlopend bedrijf_3.png01 mei PromoVisique bestaat dit jaar vijftien jaar. In 2002 zijn Marinus Vlot en Arjan Roosenburg dit bedrijf gestart. Hoe hebben Marinus en Arjan elkaar eigenlijk leren kennen? En hoe zijn ze begonnen ... lees verder
Scroll naar boven