Website laten maken of website ontwerpen

Een website laten maken of een website laten ontwerpen? Dit komt erbij kijken.

Voorbeelden websites ››

Website kopen is achterlopen.

Ons succes is dat onze klanten en wij een gezamenlijk belang hebben. Kies voor de Werkende Website voor een vast bedrag per maand!

website-laten-maken-Rotterdam.jpg

Website laten maken is geen kleinigheid

Waar moet je starten? Wat moet er allemaal voor worden gedaan en hoelang duurt het traject eigenlijk? Wij nemen het maken van een nieuwe website uiterst serieus en weten als geen ander dat er veel bij komt kijken. Met onze ervaring - en oplossingen - gaan wij de uitdaging graag samen aan. Veel trajecten hebben grofweg dezelfde uitdagingen en valkuilen. Hierin is alle ruimte om in overleg het wie, wat en wanneer te bepalen. Dankzij deze werkwijze is het proces transparant en zijn er geen verrassingen.

// Omdat wij meer dan 500 websites hebben gerealiseerd kennen we de valkuilen.

webdesign-website-laten-maken-Rotterdam.jpg

Website laten maken met de Werkende Website

Wij maken onze websites op ons eigen platform: de Werkende Website. Een website moet werken, mooi zijn en iets opleveren. Iedere dag. Om dit te kunnen regelen wordt ons platform en het blok-design continu verbeterd. Om jouw verhaal te vertellen hebben wij contentblokken ontwikkeld die eenvoudig te beheren zijn. De blokken zijn in willekeurige volgorde op elkaar te stapelen. Ieder blok heeft zijn eigen doel en functionaliteit.

webdesign reclamebureau rotterdam

Eenmalig een website laten maken?

Er zijn veel oplossingen om een website laten maken. Kies je voor een eenmalige oplossing die veroudert? Of voor een duurzamere oplossing? Het blokdesign van de Werkende Website wordt permanent up-to-date gehouden. Iedere dag zijn onze designers, online marketeers en techneuten samen met de klant bezig om websites voor te maken, of te verbeteren. Vanuit deze samenwerking ontstaan nieuwe ideeën en wensen. Kleine verbeteringen worden meteen doorgevoerd. Complexere wensen worden op de wensenlijst geplaatst. Deze wensenlijst is de basis voor een nieuwe update.

brainstorm website laten maken

Website laten maken? Wij regelen alles!

Wanneer we een website laten maken of website laten ontwerpen moeten we ons ervan bewust zijn dat de website een middel is met een doelstelling. Vooraf gaan we, in een brainstormsessie, op zoek naar deze doelstellingen en puzzelen we met ons blokdesign de website grofweg in elkaar. Zo ontstaat er een duidelijk idee over het resultaat. Ook maken we in deze brainstorm een analyse van jouw bedrijf. Wat werkt wel, wat werkt niet? We maken samen keuzes zodat er een krachtige propositie geformuleerd wordt en de structuur van de website duidelijk is voorafgaande aan het productieproces.


// Een website is een middel. Samen gaan we op zoek naar het doel.

Maak een afspraak

Bel ons op 010 85 00 678

Contact ››
Quote-WilfredvdKooij.png

// Ook uitstekend in Afrika!

 

website laten maken Rotterdam.png

// PromoVisique prachtige website laten maken

Quote-Brussaard-Hoveniers.png

// Wij hebben goede ervaringen met PromoVisique om website laten maken.

Duurzame website laten maken of website ontwerpen

Stel: 5 jaar geleden liet je een gloednieuwe website bouwen voor je bedrijf. Vol trots liet je hem zien aan je klanten. Nu kun je er nog maar weinig mee en is je bedrijf eigenlijk weer toe aan een nieuwe website. Dat is balen! Als je met PromoVisique / de Werkende Website in zee gaat zal je dit probleem nooit meer tegenkomen. Wij hebben namelijk ons eigen platform ontwikkeld.

Een duurzame website

“Met ons platform zorgen we ervoor dat de websites van onze klanten altijd mooier, beter en gebruiksvriendelijk worden. Er zit een stijgende lijn in, waardoor de website nooit zal verouderen. Dit noemen we ook wel: een duurzame website”, aldus webcreator Gerwin de Vos.

“Door ons te laten inspireren door de nieuwste trends op het web en met eigen ideeën te komen hebben we al vele mooie updates doorgevoerd.”

Website laten maken en updaten

Om duurzame websites te realiseren hebben wij ons blokdesign ontwikkeld. Dit bestaat uit blokken die eenvoudig te beheren zijn en elk hun eigen functie hebben. Onze klanten maken allemaal gebruik van deze blokken, waardoor we bij iedereen direct updates kunnen doorvoeren. Uiteraard zien de websites er niet hetzelfde uit. Elk bedrijf heeft zijn eigen afbeeldingen, tekst, huisstijl en functies. Gerwin: “Wij houden ons dagelijks bezig met het bedenken van updates. Een paar keer per jaar voeren we deze door.”

Webdesign Capelle aan den IJssel / Webdesign Rotterdam

De duurzame websites worden gecreëerd in ons mooie kantoor in Capelle aan den IJssel. Daar bedenkt ons webcreator team, bestaande uit Gerwin de Vos en Herman de Waard alle updates. Gerwin: “Door ons te laten inspireren door de nieuwste trends op het web en met eigen ideeën te komen hebben we al vele mooie updates doorgevoerd. Ook luisteren we goed naar onze klanten. Als er meerderen met dezelfde vraag komen kunnen we daarvoor eveneens een update uitwerken.”

Bekijk onze portfolio

Wij maken websites in:

Website laten maken Rotterdam
Website laten maken Zoetermeer
Website laten maken Capelle aan den IJssel
Website laten maken Ridderkerk
Website laten maken Barendrecht
Website laten maken Den Haag
Website laten maken Delft
Website laten maken Waddinxveen
Website laten maken Gouda
Website laten maken Zeeland
Website laten maken Utrecht

Beter vindbaar worden in Google?

Online marketing uitbesteden?
Waar moet je op letten bij het laten maken van een nieuwe website?
SEO specialist Rotterdam
Meer over webdesign
Voorbeelden van mooie websites die goed gevonden worden

Onze klanten waarderen PromoVisique - Website laten maken of website ontwerpen met een 10 uit 10 op basis van 10 beoordelingen. ★ ★ ★ ★ ★
Scroll naar boven