Reclame op z'n Rotterdams. Het echte werk.

Stijlvolle vormgeving en full-service reclame

afbeelding-devriesenverburg-overzichtpagina-portfolio-PromoVisique.jpg

De Vries en Verburg

Het toonaangevende bouw- en ontwikkelbedrijf uit Stolwijk voegt 3 bedrijven (Bouwbedrijf De Vries en Verburg, Burgland Projectontwikkeling en Burgland Vastgoed) samen onder 1 merk: De Vries en Verburg. Met de slogan "Samen bouwen wij de toekomst" ontwikkelde PromoVisique een campagne waaruit de ambitie blijkt bij te dragen aan een leefbare aarde voor de toekomstige generaties.

Bekijk case ››
VDK-VDW-ICO.jpg

VDK·VDW®

Ontwerpers Allard van der Klooster en Dico van der Weijde delen dezelfde passie: het creëren van unieke, inspirerende, luxe buitenruimtes. Ze zijn vooruitstrevend in de breedste zin van het woord en grijpen iedere mogelijkheid aan voor een betere presentatie en realisatie van uw ontwerp.

Bekijk case ››
havenkracht.jpg

Havenkracht

Havenkracht is een uitzendbureau in Rotterdam die gekwalificeerd personeel levert bij bedrijven in de havens van Rotterdam, Amsterdam en Vlissingen. Dankzij de jarenlange ervaring zijn zij in staat de juiste mensen met elkaar te verbinden. Dit zorg voor een goede samenwerking, waardoor zij de beste resultaten kunnen realiseren. 

Bekijk case ››
afbeelding-roaldtuindesign-overzichtpagina-portfolio-PromoVisique.jpg

ROALD Tuindesign

Iedere buitenruimte vraagt om creatieve ideeën. ROALD staat voor professioneel, met oog voor detail, een warm hart en groene vingers! Heldere, krachtige lijnen en details die het verschil maken, dat is de kracht van het tuindesign van ROALD.

Bekijk case ››
afbeelding-dekoffiemaatschappij-overzichtpagina-portfolio-PromoVisique.jpg

De Koffiemaatschappij

Voor goede koffie op het werk bent u bij KoffieMaatschappij aan het juiste adres. U kunt er terecht voor heerlijke koffie met een bijbehorend koffieautomaat.

Bekijk case ››
afbeelding-bekssystems-overzichtpagina-portfolio-PromoVisique.jpg

BEKS Systems

Meer opbergruimte in uw bedrijfswagen. Beks biedt een uniek ladesysteem gemaakt door echt vakmanschap. dit zorgt voor veiligheid, meer ruimte en overzicht.

Bekijk case ››
afbeelding-daydream-overzichtpagina-portfolio-PromoVisique.jpg

Daydream

Daydream omvat een lijn kwalitatieve en prijsvriendelijke homedecoratieartikelen. Voor uw woondecoratie bieden wij onder andere: potten, vazen, kandelaars, dienbladen, fotolijsten en kunstbloemen. 

Bekijk case ››
afbeelding-tastemakers-overzichtpagina-portfolio-PromoVisique.jpg

Tastemakers

Tastemakers streeft naar een vernieuwend en onderscheidend assortiment op het gebied van kerstpakketten. Een assortiment met verrassende designs en producten van goede kwaliteit.

Bekijk case ››
afbeelding-stapnu-overzichtpagina-portfolio-PromoVisique.jpg

Stap Nu

Stap Nu is dé specialist met 15 jaar ervaring in het vak. Wij begeleiden werknemer en werkgever in verzuim, werkbehoud en re-integratie bij kanker en chronische aandoeningen.

Bekijk case ››
afbeelding-fietsenmaker-overzichtpagina-portfolio-PromoVisique.jpg

Fiets & Maker

U kunt bij Fiets & Maker terrecht voor:

  • Verkoop van fietsen, E-bikes en accessoires 
  • Reparatie aan uw fiets
  • Ombouwen van uw huidige fiets tot een elektrische fiets (e-bike kit)
Bekijk case ››
afbeelding-VIV-overzichtpagina-portfolio-PromoVisique.jpg

VIV

De VIV is een vereniging voor inspiratie, innovatie en informatie: initiator en aanspeekpunt voor organisatie-, innovatie-, onderwijs-, en overheidsvraagstukken op het gebied van (hybride) motoraandrijftechniek.

Bekijk case ››
Geurts.jpg

Geurts Conserven

Geurts is een familiebedrijf dat werd opgericht aan het einde van de negentiende eeuw. De vierde generatie staat aan het roer. Momenteel worden jaarlijks zo'n 30 miljoen potjes jam per jaar geproduceerd.

Bekijk case ››
Overzicht_Afbeelding

TechniTeam

U kunt bij TechniTeam terrecht voor:

  • Hosted werkplek
  • VoIP-telefonie
  • Beveiligd netwerk
Bekijk case ››
afbeelding-evgg-overzichtpagina-portfolio-PromoVisique.jpg

EVGG

EVGG behartigt, namens de Gereformeerde Gemeenten, het geheel van het evangelisatiewerk binnen de gemeenten. Bezinning, toerusting en materiaalvoorziening staan hierbij centraal.

Bekijk case ››
afbeelding-lwj-overzichtpagina-portfolio-PromoVisique.jpg

LWJ

LWJ geeft informatie en toerusting over het kinder- en tienerevangelisatiewerk. De LWJ ontwikkelt materialen ter ondersteuning van de leidinggevenden. En er worden materialen gemaakt die tijdens de bijbelclubs gebruikt of uitgedeeld kunnen worden. 

Bekijk case ››
Hisspa Parket

Hisspa Parket

Een mooie, nieuwe vloer van hout of laminaat, onderhoud aan uw parketvloer of een renovatie van uw trap… Hisspa Parket voert uw wensen zorgvuldig en vakkundig uit.

Bekijk case ››
afbeelding-stadsboerderij-overzichtpagina-portfolio-PromoVisique.jpg

Stadsboerderij Spijkenisse

Midden in Spijkenisse worden 20 kansen geboden aan starters op de woningmarkt. Het plan kent net zoveel variatie als het oude dorp. Er komen studio's, 2-kamer appartementen en maisonnettes.

Bekijk case ››
Navetto-brochure.jpg

Navetto

Navetto biedt een compleet assortiment voor de installateur. Met hun kennis van zaken en een complementair assortiment, hebben zij voor elke energievraag, elektrisch of thermisch, een oplossing vanaf het dak.

Bekijk case ››
Scroll naar boven