Logo en Huisstijl laten ontwerpen

Jouw ideale logo en huisstijl laten ontwerpen? Dit komt erbij kijken.

Merkwaardig.

Het logo en de huisstijl is de kern van jouw bedrijf of merk. De huisstijl en de uitstraling moet passen als een jas, maar ook onderscheidend zijn en aansluiten bij jouw ambities.

logo laten ontwerpen

Een logo laten ontwerpen

Een logo is een visuele uiting van een bedrijf of merk dat wordt ingezet voor de herkenbaarheid van het bedrijf in de communicatie. Het logo kan bestaan uit een grafisch symbool (het beeldmerk), of bestaan uit tekst die al dan niet op een onderscheidende manier is opgemaakt (het woordmerk). In veel gevallen is een logo een combinatie van een duidelijk woordmerk en een herkenbaar beeldmerk. Omdat het logo in verschillende formats beschikbaar moet zijn, wordt een professioneel logo altijd ontworpen in vectoren. Dit houdt in dat het logo in alle formaten kan worden gebruikt, zonder verlies van kwaliteit. Een logo en huisstijl laten ontwerpen door een professional is alleen om die reden al zeer aan te bevelen.

// Een logo en huisstijl laten ontwerpen die niet alleen uitstralen wie je wilt zijn, maar ook vertellen wie je echt bent!

Huisstijl laten ontwerpen

Een huisstijl laten ontwerpen

Op basis van het logo en de gewenste identiteit wordt de huisstijl ontwikkeld. De huisstijl van een organisatie, bedrijf of merk is een bewust gekozen wijze van presentatie naar buiten toe. Heel kort zou je kunnen zeggen dat de huisstijl de visuele identiteit is van een organisatie. Deze visuele identiteit is een vastgestelde verzameling van kleuren, vormen, typografie en illustratieve elementen. Met dit palet worden alle huisstijldragers ingekleurd. Denk hierbij bijvoorbeeld aan briefpapier, visitekaartjes, brochure (drukwerk), de website en beletteringen op bedrijfspand of bedrijfsauto.

Visuele indentiteit ontwikkelen

Visuele identiteit ontwikkelen

Het ontwikkelen van een visuele identiteit houdt veel meer in dan alleen maar een logo en huisstijl laten ontwerpen. Een visuele identiteit is een herkenbare uitstraling die niet alleen laat zien wie je wilt zijn (ambitie), maar ook vertelt wie je echt bent (identiteit). PromoVisique gaat samen met haar klanten op zoek naar deze elementen en smelt deze samen in een creatieve visuele identiteit die past bij de ondernemer, de organisatie en/of het merk.

Logo en huisstijl laten ontwerpen in een digitale tijd

Logo en huisstijl laten ontwerpen in een digitale tijd

Als we een logo en huisstijl laten ontwerpen, is het belangrijk dat er rekening wordt gehouden met het uitrollen van de visuele identiteit. Het gaat niet alleen om een mooi plaatje, maar ook om een functionele toepassing. De toepassing gaat verder dan het briefpapier of een sticker op het bedrijfspand. Ook op de website en op social media moet de visuele identiteit toegepast worden. Het is dus belangrijk dat we rekening houden met de flexibiliteit van de visuele identiteit wanneer we een logo en huisstijl laten ontwerpen.


// Ook op de website en op social media moet de visuele identiteit toepasbaar zijn.

Een logo en huisstijl laten ontwerpen?

Bel ons op 010 85 00 678

Contact ››
Quote-WilfredvdKooij.png

// Reclamebureau Rotterdam: ook uitstekend in Afrika!

 

Quote-Jeanette-Gerde.png

// PromoVisique ontwerpt prachtige folders en levert uitstekende kwaliteit.

Quote-Brussaard-Hoveniers.png

// Fijn om een betrouwbare partner te hebben die wensen vertaald naar een prachtig resultaat!

Onze klanten waarderen PromoVisique - Reclamebureau Rotterdam met een 10 uit 10 op basis van 10 beoordelingen. ★ ★ ★ ★ ★
Scroll naar boven