Bedrijfslogo laten maken

Bedrijfslogo laten maken? Bekijk onze logo voorbeelden

Uitstraling.

Het bedrijfslogo is een belangrijk onderdeel in de uitstraling van jouw onderneming. Bij het maken van het bedrijfslogo kijkt PromoVisique wat past bij de ondernemer en het bedrijf. In het ontwerpproces presenteren we meerdere logo voorbeelden. Het bedrijfslogo en de gewenste visuele identiteit vormen de basis voor de huisstijl van jouw bedrijf.

roald-tuindesign-promovisique-bedrijfslogo-maken.jpg

De huisstijl is één van de visitekaartjes van een bedrijf. De eerste indruk van een potentiële klant is waardevol. Bij het laten maken van een bedrijfslogo is het belangrijk om te weten wat je wilt uitstralen, maar ook wie je bent. In de visuele identiteit laat je aan de hand van kleuren, vormen en typografie zien wie je bent en wat jouw ambities zijn. Het bedrijfslogo en de gewenste visuele identiteit vormen de basis voor de huisstijl van de onderneming. In het portfolio van PromoVisique zie je verschillende logo voorbeelden, maar ook door ons ontwikkelde campagnes en huisstijlen.

daydream-promovisique-bedrijfslogo-maken.jpg

Bedrijfslogo maken

Voor de herkenbaarheid van een bedrijf is een duidelijk logo van belang. In de meeste gevallen is een bedrijfslogo een combinatie van een woordmerk en een beeldmerk (grafisch symbool). Het woordmerk is de naam van het bedrijf of onderscheidende slagzin in een passende typografie. Zie de door ons ontworpen woordmerken. De ontwerpers van PromoVisique maken een bedrijfslogo in vectoren. Zo kan jouw logo in alle formaten worden gebruikt, zonder kwaliteit te verliezen.

De visuele identiteit is de vastgestelde verzameling van kleuren, vormen en typografie van jouw bedrijf. Hier worden alle huisstijldragers mee ingekleurd. Denk bijvoorbeeld aan de website, briefpapier, visitekaartjes, brochures en beletteringen op bedrijfspand of bedrijfsauto. Bij het maken van een bedrijfslogo houdt PromoVisique rekening met de gewenste visuele identiteit.

logo voorbeelden

Logo voorbeelden

De ontwerpers van PromoVisique bepalen samen met jou wat voor soort logo het beste bij jouw bedrijf of organisatie past. Wie ben jij, wat wil jij en wat heb je te bieden? De antwoorden op die vragen zijn belangrijk in het traject van een bedrijfslogo maken. We presenteren in het ontwerpproces meerdere keren logo voorbeelden. Zo komen we tot een bedrijfslogo en visuele identiteit die aansluit bij jouw ambities.

Naast het maken van jouw bedrijfslogo, het vaststellen van de visuele identiteit en het ontwerpen van de huisstijl maakt PromoVisique onder meer promotiemateriaal, reclamecampagnes en drukwerk. Onze partner de Werkende Website maakt betaalbare websites voor het MKB. Zij helpen je met optimalisatie voor zoekmachines (SEO).

In veel gevallen maken wij van te voren een inschatting van de kosten. Hierdoor is vooraf duidelijk wat een ontwerp, website of andere reclame-uiting uw gaat kosten. Wanneer het onmogelijk is om vooraf de prijs vast te stellen, werken wij op basis van een zeer schappelijk uurtarief. De uiteindelijke kosten vinden dan plaats op nacalculatie met een transparante specificatie.

PromoVisique ontwerpt al meer dan 15 jaar bedrijfslogo’s, huisstijlen en campagnes vanuit de regio Rotterdam. Zie ons portfolio voor logo voorbeelden. We helpen je graag bij het maken van een bedrijfslogo en het ontwikkelen van de huisstijl van jouw bedrijf. Maak een afspraak voor de eerste stap naar een visuele identiteit of neem vrijblijvend contact met ons op.

Een bedrijfslogo en huisstijl laten ontwerpen?

Bel ons op 010 85 00 678

Contact ››
Quote-WilfredvdKooij.png

// Reclamebureau Rotterdam: ook uitstekend in Afrika!

 

Quote-Jeanette-Gerde.png

// PromoVisique ontwerpt prachtige folders en levert uitstekende kwaliteit.

Quote-Brussaard-Hoveniers.png

// Fijn om een betrouwbare partner te hebben die wensen vertaald naar een prachtig resultaat!

Onze klanten waarderen PromoVisique - Reclamebureau Rotterdam met een 10 uit 10 op basis van 10 beoordelingen. ★ ★ ★ ★ ★
Scroll naar boven