Drukwerk en DTP

Waarom drukwerk uitbesteden?

Full-service.

Wij verzorgen graag een product van A tot Z voor onze klanten. Vanaf schets, ontwerp en drukwerk tot en met de verzending.

drukwerk DTP

Drukwerk uitbesteden en door ons laten verzorgen

Bij PromoVisique zijn grafische specialisten de hele dag bezig met het ontwerpen en uitwerken van reclame-uitingen en marketingmateriaal. De ene keer is dat een volledige huisstijl of website en de andere keer promotiemateriaal, zoals banners of een magazine. De designers en dtp'ers weten exact aan welke voorwaarden de bestanden moeten voldoen om een goed eindresultaat te krijgen. Wanneer je het drukwerk door ons laat verzorgen staan wij dan ook garant voor een goede kwaliteit. Omdat wij dagelijks drukwerk bestellen weten wij welke drukker of producent het beste een betreffende opdracht kan produceren en hoeft het uitbesteden van drukwerk lang niet altijd duurder te zijn.

// In goed partnership zit de echte winst!

magazine ontwerp

Externe afdeling reclame en marketing

Met de meeste klanten hebben wij een jarenlange samenwerking. PromoVisique is als het ware een externe afdeling die alles rondom reclame en marketing regelt. In dit partnership zit de echte winst voor beide partijen. We werken optimaal samen met onze klanten en zijn duidelijk in de communicatie. We doen er alles aan om mooie producten op te leveren conform de gewenste kwaliteitseisen en tijdslijnen.

Drukwerk uitbesteden?

Bel ons op 010 85 00 678

Contact ››
Quote-WilfredvdKooij.png

// Reclamebureau Rotterdam: ook uitstekend in Afrika!

 

Quote-Jeanette-Gerde.png

// PromoVisique ontwerpt prachtige folders en levert uitstekende kwaliteit.

Quote-Brussaard-Hoveniers.png

// Fijn om een betrouwbare partner te hebben die wensen vertaald naar een prachtig resultaat!

Onze klanten waarderen PromoVisique - Reclamebureau Rotterdam met een 10 uit 10 op basis van 10 beoordelingen. ★ ★ ★ ★ ★
Scroll naar boven