Verpakking laten ontwerpen

Jouw eigen verpakking laten ontwerpen? Dit komt erbij kijken. 

Pakkend.

Het gaat natuurlijk om de binnenkant, maar het oog wil ook wat. Wij ontwerpen creatieve verpakkingen die in één oogopslag het verhaal vertellen en verleiden tot aankoop.

Verpakking laten ontwerpen Rotterdam

Verpakking laten ontwerpen is trendgevoelig

Het ontwerpen van een tijdloze verpakking is praktisch onmogelijk. Om een verpakking aan te laten sluiten bij de doelgroep wordt gebruik gemaakt van design trends. Een deel van ons team gaat ieder jaar naar de trendbeurs Maison & Object in Parijs om de nieuwste trends op te snuiven. Van deze trends maken we vervolgens moodboards om tot nieuwe designs te komen voor onze verpakkingen.

// Door variatie aan te brengen kunnen verpakkingen gecombineerd worden tot een mooi pakket.

kerstpakket design

Verpakking laten ontwerpen als pakket

Regelmatig maken wij voor diverse klanten complete series verpakkingen in een bepaald design. De verpakkingen, die vaak door hun complexe vorm een flinke uitdaging zijn om te designen, worden enerzijds eenduidig opgemaakt in een bepaalde trend of stijl. Anderzijds is het belangrijk om ook de nodige variatie in de designs aan te brengen als we een verpakking laten ontwerpen. Op die manier kunnen diverse verpakkingen wisselend gecombineerd worden tot een mooi pakket.

Een verpakking laten ontwerpen?

Bel ons op 010 85 00 678

Contact ››
Quote-WilfredvdKooij.png

// Reclamebureau Rotterdam: ook uitstekend in Afrika!

 

Quote-Jeanette-Gerde.png

// PromoVisique ontwerpt prachtige folders en levert uitstekende kwaliteit.

Quote-Brussaard-Hoveniers.png

// Fijn om een betrouwbare partner te hebben die wensen vertaald naar een prachtig resultaat!

Onze klanten waarderen PromoVisique - Reclamebureau Rotterdam met een 10 uit 10 op basis van 10 beoordelingen. ★ ★ ★ ★ ★
Scroll naar boven