BLOG over reclame op z'n Rotterdams

Kort en krachtig.

« Terug naar de BLOG

“Een kantoor dat de creativiteit van ons bedrijf uitstraalt”

promovisique_“Een kantoor dat de creativiteit van ons bedrijf uitstraalt”_3.png21 aug

Al vijftien jaar lang zijn Marinus Vlot en Arjan Roosenburg eigenaars van PromoVisique. Wie wel eens bij hen op kantoor is geweest, heeft kunnen genieten van het fantastische uitzicht en de stijlvol ingerichte ruimtes. Aan alles is te zien dat het bedrijf goed is in design.

Verhuizing was achteraf niet zo handig

PromoVisique is ontstaan in 2002, na een project dat Marinus Vlot en Arjan Roosenburg voor hun opleiding hadden gedaan. Ze moesten voor het project een mini-onderneming starten en na het project zijn ze daar mee doorgegaan. “In het begin deden we dat een dag in de week vanuit huis”, zegt Marinus. “Later zijn we ons fulltime op PromoVisique gaan richten en daar hoorde ook een kantoor bij. Tot 2008 zaten we op de Kiotoweg in Rotterdam, in de Spaanse polder. Het ging in de tijd ontzettend goed met PromoVisique, dus maakten we de stap naar een nieuw pand! We verhuisden naar de begane grond van de Geminitoren in Capelle aan den IJssel. Achteraf was dat misschien alleen niet heel handig…”

Neem contact met ons op

Vast aan een huurcontract

“In 2008 begon namelijk de crisis en binnen een half jaar waren de inkomsten gehalveerd, terwijl de kosten waren verdubbeld. We hadden toen net een nieuw huurcontract waar we aan vastzaten en hadden een groot deel van onze winst geïnvesteerd in het nieuwe pand. Begin 2009 waren we zo goed als failliet. We hebben toen een overzicht gemaakt van alle kosten die geschrapt konden worden. Tweeënhalf jaar hebben we uitgezeten en ondanks dat we vrijwel geen opdrachten meer kregen, toch ons hoofd boven water weten te houden.”

Pand werd verkocht

“De grootste druk die de crisis met zich meebracht was eind 2010 wel zo’n beetje weg. We kregen weer meer opdrachten en in 2012 zijn we begonnen met De Werkende Website. In 2015 werd het pand waar we nu inzitten verkocht aan een nieuwe eigenaar. En daarmee ook de komst van TRIBES: een verhuurder voor luxe werkplekken, vergaderen en heerlijk eten met een restaurant.

Neem contact met ons op

“Een aanbod dat we niet konden weigeren”

De begane grond zou compleet veranderen en wij zouden moeten verhuizen. Maar we kregen gelukkig een aanbod dat we niet konden weigeren. Wij zouden verhuizen naar de bovenste verdieping. Zo kwamen we ineens terecht op de negentiende verdieping!”

Fantastisch uitzicht

“We zitten hier nu twee jaar en iedereen die bij ons komt, begint natuurlijk over het fantastische uitzicht. Vanaf de negentiende heb je prachtig uitzicht op Rotterdam, maar kun je ook Europoort, Moerdijk en zelfs Den Haag zien liggen. Maar ook aan de verbouwing is veel aandacht besteed. We wilden een kantoor dat de creativiteit van ons bedrijf uitstraalt. Mede dankzij de dames bij ons op kantoor is de inrichting ook iedere keer weer anders.”

Neem contact met ons op

« Terug naar de BLOG

Onze klanten waarderen PromoVisique - Reclamebureau Rotterdam met een 10 uit 10 op basis van 10 beoordelingen. ★ ★ ★ ★ ★
Scroll naar boven