BLOG over reclame op z'n Rotterdams

Kort en krachtig.

« Terug naar de BLOG

Campagne: Ontdek jouw wereld met PTMD!

PTMD-BLOG-GROOT.jpg05 sep

Vandaag start PTMD Collection, in samenwerking met PromoVisique, de campagne: Ontdek jouw wereld met PTMD! De campagne geeft, doormiddel van een virtuele wereldreis, een unieke inkijk hoe PTMD, samen met lokale vakmensen, fantastische producten bedenkt en creeërt.

Doel van de campagne

De campagne wil laten zien dat PTMD de wereld waarin wij wonen fantastisch kan maken door de juiste samenwerking met vakmensen, detaillisten en liefhebbers.

The Adventure

Tijdens de virtuele wereldreis, die 6 maanden duurt, wordt iedere maand een ander land bezocht. Deelnemers ontvangen twee keer per maand een uniek reisverslag met afwisselende verhalen, inspiratie & stijltips, exclusieve acties en aanbiedingen. Het avontuur wordt in de campagneperiode ondersteund door onder andere een advertentiecampagne in toonaangevende maand- en weekbladen. Wie weet waar we elkaar allemaal tegenkomen!

The Brand

Voorafgaand aan de campagne is door PromoVisique het logo gerestyled en een nieuwe brandstory opgesteld. Aan het merk is ook de slogan "Designed with passion - Built by artists" toegevoegd. De campagne is bedoeld om deze slogan te verder te illustreren en visueel te verdiepen.


Wil jij ook dit prachtige merk volgen? Volg PTMD dan ook op social media en blijf up to date.
Laat je inspireren en ontdek jouw wereld met PTMD!

- FREE TICKETS -

« Terug naar de BLOG

Onze klanten waarderen PromoVisique - Reclamebureau Rotterdam met een 10 uit 10 op basis van 10 beoordelingen. ★ ★ ★ ★ ★
Scroll naar boven