BLOG over reclame op z'n Rotterdams

Kort en krachtig.

« Terug naar de BLOG

Sorry, we moeten ons kantoor verlaten

RQ-icon.jpg08 jul

PromoVisique en de Werkende Website gaan verhuizen en zullen op de begane grond plaatsmaken voor TRIBES, een gloednieuwe en inspirerende werkomgeving voor de “nomad worker”.

De 7 jaren
In 2008 hebben wij ons bedrijfspandje in Rotterdam - met houten vloer en roldeur - ingewisseld voor de begane grond van de prestigieuze kantoortoren op het Rivium in Capelle aan den IJssel. Het resultaat van de grootse inspanning van velen (bedankt vrijwilligers) en een diepe greep in de buidel van de ambitieuze broekies - we waren nog jong - deed menig bezoeker glimlachen, fronzen of verbazen. Na 7 jaar moeten PromoVisique en de Werkende Website helaas vertrekken uit dit prachtige paleisje.

Economische ontwikkelingen
Het is spijtig dat we weg moeten. We hebben de achterliggende jaren met heel veel plezier gegeten, gelachen, ondernomen en hard gewerkt. Klanten, partners en medewerkers voelden zich hier thuis. Door de economische ontwikkelingen van de laatste jaren is er veel veranderd. Voor de een biedt dit kansen en voor de ander bedreigingen. Het is onontkoombaar dat wij binnen zeer korte termijn ons pand moeten verlaten.


Ja maar...
“Ik dacht dat het zo goed met jullie ging.” hoor ik iemand denken, “Hoe is het zover gekomen?”. Ik zal het uitleggen. Iets meer dan een maand geleden stapte de eigenaar van onze Geminitoren - want zo heet onze wolkenkrabber - bij ons binnen met de mededeling: “Jongens jullie zitten hier leuk, maar ik heb een voorstel waar we allemaal beter van worden. We willen dit pand nog verder moderniseren waarmee de begane grond een compleet nieuwe entree krijgt met balie, flexplekken, restaurant en fitness. Wel moeten jullie dan verhuizen binnen het pand.” Na kort schakelen zoals we gewend zijn in Rotterdam kregen wij een aanbod dat we niet konden weigeren. De bovenste(!) verdieping van de Geminitoren - die waarschijnlijk binnenkort de Tribes Tower zal gaan heten - wordt op dit moment compleet opnieuw voor ons verbouwd in “dezelfde look-and-feel” als ons huidige kantoor. Dat is wat we noemen win-win in een vastgoedwereld die durft bewegen!

Pfff
Inderdaad. Vanaf de 19e verdieping kijk je ver uit over de stad Rotterdam, maar zie je ook de Van Brienenoordbrug, Ridderkerk en Den Haag liggen. De indeling zal verder ook iets afwijken van het huidige kantoor. De exacte datum wanneer PromoVisique en de Werkende Website moeten verhuizen is nog niet bekend. Wij excuseren ons alvast voor het ongemak als u in de tussentijd ons pand bezoekt of ons belt. Stof of geluidsoverlast zal de komende weken geen uitzondering zijn.

PERBERICHT:


VOLG DE ONTWIKKELINGEN:

« Terug naar de BLOG

Onze klanten waarderen PromoVisique - Reclamebureau Rotterdam met een 10 uit 10 op basis van 10 beoordelingen. ★ ★ ★ ★ ★
Scroll naar boven