BLOG over reclame op z'n Rotterdams

Kort en krachtig.

« Terug naar de BLOG

Nooit meer een nieuwe website!

20141002Fotoshoot_V2_11.jpg08 nov

Op zoek naar de perfecte weboplossing? Je ziet door de bomen het bos niet meer. Er zijn heel veel oplossingen die uiteindelijk geen werkende oplossing blijken te zijn, of dat maar heel even zijn. Waarom?

Velen investeren slechts in een deel van de oplossing. De focus ligt meer en meer op het instrument, op een systeem dat de website in de lucht houdt. Het wemelt van de specialisten die allemaal weten hoe ze aan een deel van de oplossing geld kunnen verdienen. Sommige oplossingen zijn goed op een aantal punten, maar zijn dan weer lastig in gebruik of financieel niet bereikbaar.

Niemand lijkt echt verantwoordelijkheid te nemen voor de gehele oplossing. Zeker niet structureel. De vermeende oplossingen hollen achteruit. Men wordt van het ene in het andere traject geslingerd en verliest daardoor het doel. Het resultaat? Berusting. 

Wat was de essentie van een website eigenlijk? Een flexibel middel om snel in te spelen op marktvragen en contact te leggen met (potentiële) klanten. Van een prachtige ambitie is vaak alleen nog een webfosiel over. Het internet is verworden tot een verzameling mislukte startups. Tot vandaag. Wij gaan terug naar de essentie en bieden een oplossing die structureel werkt, er mooi uitziet, betaalbaar is en zorgt voor resultaat.

« Terug naar de BLOG

Onze klanten waarderen PromoVisique - Reclamebureau Rotterdam met een 10 uit 10 op basis van 10 beoordelingen. ★ ★ ★ ★ ★
Scroll naar boven