“We willen boven water krijgen waarin een bedrijf uniek is”

promovisique_ “We willen boven water krijgen waarin een bedrijf uniek is”_3.png11 sep

Dit jaar is een speciaal jaar voor PromoVisique. Het bedrijf bestaat namelijk vijftien jaar! Arjan Roosenburg en Marinus Vlot zijn in 2002 gestart met een bedrijfje in bedrukt glaswerk en keramiek. Inmiddels zijn ze flink gegroeid en hebben ze ook De Werkende Website en Spredle opgericht. Wat doen deze mannen? En wat drijft hen?

Het begon als mini-onderneming

Tijdens hun opleiding hebben Marinus en Arjan elkaar leren kennen. Voor een project moesten ze met een groepje studenten in een jaar een mini-onderneming starten en weer opheffen. Marinus was de directeur en Arjan de adjunct-directeur van hun bedrijf. Na het project zijn ze verder gegaan met hun onderneming. “Arjan is de creatieveling en ik regel alles rondom de business”, zegt Marinus. “Arjan komt uit een creatief gezin, het creatieve stroomt gewoon door zijn aderen. Hij dacht alleen nooit dat hij daar zijn werk van kon maken. Hij was buiten de opleiding al creatief bezig, met onder ander graffiti. Ik houd me meer bezig met de businesskant. Zo maak ik het businessmodel en kijk ik naar wat de sleutel is tot een haalbaar succes.”

Neem contact met ons op

Gezamenlijke passie

“Onze gezamenlijke passie is concepten bedenken. We zijn altijd op zoek naar concepten, dat begon al tijdens die mini-onderneming. We willen mensen graag een compleet verhaal aanbieden. We denken mee met onze klant, luisteren naar zijn verhaal en zijn ideeën. Onze aanpak is om kritisch naar de klant te luisteren. Klopt zijn businessverhaal? Is wat hij denkt dat hij verkoopt ook echt wat hij verkoopt? We willen boven water krijgen waarin een bedrijf uniek is.”

Creativiteit is iets unieks

“Creativiteit is bij veel bedrijven een ondergeschoven kindje. We zien elke keer dat creativiteit vaak niet de plek krijgt die het verdient, omdat techniek als belangrijker wordt gezien. Maar de creativiteit zorgt er juist voor dat je uniek bent. Het is iets unieks en blijft altijd nodig. Creativiteit zorgt dat je een mooi verhaal van je onderneming kunt maken en dát maakt gewoon het verschil.”

“De Werkende Website en Spredle zijn ook weer heel interessant voor bedrijven die al jaren klant zijn bij ons.”

Neem contact met ons op

Belangrijk om contact warm te houden

“Sommige van onze klanten zijn al veertien van de vijftien jaar dat we bestaan bij ons. Daar zijn we erg trots op. We vinden het belangrijk om het contact met onze klanten warm te houden. We sturen bijvoorbeeld regelmatig nieuwsbrieven. Zo laat je zien dat je leuke en goede dingen aan het doen bent. De Werkende Website en Spredle zijn bijvoorbeeld ook weer heel interessant voor bedrijven die al jaren klant zijn bij ons.”

“Dat is waar we het voor doen”

“We hopen met de Werkende Website en Spredle een nog grotere groep klanten te krijgen door nieuwe samenwerkingen aan te gaan. Zo wordt de waaier van onze klantenkring steeds groter. Werken aan een netwerk betaalt zich op de lange termijn uit. Op die manier kunnen we namelijk de creativiteit die geboren is in PromoVisique met het conceptmatige en schaalbare model in steeds grotere mate toepassen op de markt. Ik vind het leuk dat dat elke keer lukt. We hebben het idee dat we oplossingen hebben liggen die voor nog veel meer mensen geschikt zijn. Je gaat steeds meer mensen inspireren en dat is waar we het voor doen.”

Neem contact met ons op

« Terug

Scroll naar boven